Кои сме ние

 

F ish Express е фирма с дългогодишни традиции във вноса и търговията с прясна и замразена риба и рибни продукти.

Осигуряваме това, от което Вие се нуждаете, за да бъдат доволни вашите клиенти - бързина и качество. Не случайно спечелихме доверието на първокласните ресторанти в Пловдив и областта.

Ние сме партньори на големи хранителни вериги в страната. Осигуряваме доставка на винаги качествена риба и рибни продукти и деликатеси до адрес.

 
 

От 2014г. ФИШ ЕКСПРЕС ЕООД е водеща фирма в обслужващият сектор на професионалното ресторантьорство и хранителните вериги в България. Ние сме директен вносител на най-висок клас деликатесни рибни продукти от Гърция, Дания, Испания, Норвегия. Фирмата е основана от един от съсобствениците на "Крайбрежна търговска компания" ООД - Илиян Григоров, която е с приблизително 20 годишна история в бранша за Южна България и Черноморието.

Клиентите с които работим са разнообразни - ресторанти, големи и малки хранителни вериги в цялата страна. Но всички си приличат по това, че държат на висококачествените продукти, бързата и добра организация на доставките и коректното партньорство, което предлагаме.

КОРЕКТНОСТ е най-точната дума, с която можем да се опишем. Стремежът ни е да осигуряваме здравословна храна от най-високо качество!

 

Какво предлагаме

Spread the love